Kliknij przycisk Więcej produktów.
Brak produktów.
Goliard Makaron familijny nitki jajeczne 250 g
Marki:
3,59 zł
14,36 zł za 1 kg/l
Kod produktu:
5900252000023
Jaja: Zawiera
Pszenica: Zawiera
Format oznakowania alergenów: Tłusty druk
mąka makaronowa z pszenicy zwyczajnej
pasteryzowana masa jajowa 9,1% (odpowiada proporcji 2 jaja na 1 kg mąki)
kurkuma - naturalna przyprawa roślinna (susz kłączy ostryżu)
Pszenica: Zawiera
Format oznakowania alergenów: Tłusty druk
mąka makaronowa z pszenicy zwyczajnej
pasteryzowana masa jajowa 9,1% (odpowiada proporcji 2 jaja na 1 kg mąki)
kurkuma - naturalna przyprawa roślinna (susz kłączy ostryżu)
w 100 g produktu po ugotowaniu | |
---|---|
Wartość energetyczna | 542 kJ / 128 kcal |
Tłuszcz | 0,6 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,2 g |
Węglowodany | 26 g |
w tym cukry | 0,4 g |
Błonnik | 1 g |
Białko | 4 g |
Sól | 0,01 g |
Wymiar liczbowy: 250
makaron wałkowany
Medal Europejski edycja 2003
Złoty Laur Konsumenta
Medal Dobra Marka
Rozmiar opakowania: 250
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 5 Porcje
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: 5 porcji
Gotować we wrzątku: Makaron wsypać do wrzącej, osolonej wcześniej wody (1 litr wody na 100 g makaronu), gotować od czasu do czasu mieszając. Po upływie około 3-4 minut ugotowany i odcedzony makaron gotowy jest do podania. Od temperatury otoczenia
makaron wałkowany
Medal Europejski edycja 2003
Złoty Laur Konsumenta
Medal Dobra Marka
Rozmiar opakowania: 250
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 5 Porcje
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: 5 porcji
Gotować we wrzątku: Makaron wsypać do wrzącej, osolonej wcześniej wody (1 litr wody na 100 g makaronu), gotować od czasu do czasu mieszając. Po upływie około 3-4 minut ugotowany i odcedzony makaron gotowy jest do podania. Od temperatury otoczenia
5900252000023
Opis
- Jednostka miary
- szt
- Ilość kilogramów lub litrów
- 0.25
- Kraj pochodzenia
- 1
100 innych produktów w tej samej kategorii:
Ostatnio oglądane