Kliknij przycisk Więcej produktów.
Brak produktów.
Kraj pochodzenia: 1
kcal 373 19,7%, cukry 1,5 g 1,7%, tłuszcz 10,1 g 14,4%, Kw. tłuszcz. nasyc. 4,8 g 24%, sól 2,7 g 45%, białko 13,5 g 27%, węglowodany 60,8 g 23,4%Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)
Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu. Nie należy przechowywać w lodówce.
Sałatka z tortellini
Składniki:
4 dojrzałe pomidory, 2 zielone ogórki, 1 por, 1 opakowanie tortellini z mięsem Arc-Pol, 1 puszka kukurydzy, majonez, sól, pieprz.
Makaron ugotować i ostudzić, pomidory, ogórki i por pokroić w kostkę. Wszystkie składniki razem wymieszać, dodać majonez i doprawić.
Smacznego
Makaron jajeczny z nadzieniem mięsnym
Jaja: Zawiera
Mleko: Zawiera
Pszenica: Zawiera
Format oznakowania alergenów: Tłusty druk
makaron (72%) [mąka z pszenicy durum, jaja (19,4% w cieście)]
nadzienie (28%) [mortadella (45,4% w nadzieniu) (mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, sól, przyprawy, aromaty), bułka tarta (mąka typ „0", sól), margaryna roślinna [nieuwodornione oleje i tłuszcze (80%) (tłuszcze (kokosowy), oleje (słonecznikowy)), woda], surowa szynka wieprzowa (3,1% w nadzieniu) (mięso wieprzowe, sól), sól, aromaty, ser w proszku (mleko, serwatka, sól, enzymy), przyprawy]
Mleko: Zawiera
Pszenica: Zawiera
Format oznakowania alergenów: Tłusty druk
makaron (72%) [mąka z pszenicy durum, jaja (19,4% w cieście)]
nadzienie (28%) [mortadella (45,4% w nadzieniu) (mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, sól, przyprawy, aromaty), bułka tarta (mąka typ „0", sól), margaryna roślinna [nieuwodornione oleje i tłuszcze (80%) (tłuszcze (kokosowy), oleje (słonecznikowy)), woda], surowa szynka wieprzowa (3,1% w nadzieniu) (mięso wieprzowe, sól), sól, aromaty, ser w proszku (mleko, serwatka, sól, enzymy), przyprawy]
w 100 g: | |
---|---|
Wartość energetyczna | 1655 kJ / 393 kcal |
Tłuszcz | 10,1 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 4,8 g |
Węglowodany | 60,8 g |
w tym cukry | 1,5 g |
Błonnik | 2,1 g |
Białko | 13,5 g |
Sól | 2,7 g |
Wymiar liczbowy: 250
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano we Włoszech
Cechy: gotować 14 min
Rozmiar opakowania: 250
Jednostka (tekst opisowy): g
Gotować we wrzątku: Gotować Tortellini w lekko osolonej wodzie (10 g soli na 1 l wody na 100 g makaronu), na umiarkowanym ogniu przez około 14 minut. Od temperatury otoczenia
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano we Włoszech
Cechy: gotować 14 min
Rozmiar opakowania: 250
Jednostka (tekst opisowy): g
Gotować we wrzątku: Gotować Tortellini w lekko osolonej wodzie (10 g soli na 1 l wody na 100 g makaronu), na umiarkowanym ogniu przez około 14 minut. Od temperatury otoczenia
5907717432016
Opis
- Jednostka miary
- szt
- Ilość kilogramów lub litrów
- 0.25
- Kraj pochodzenia
- 1
100 innych produktów w tej samej kategorii:
Ostatnio oglądane