Tarczyński Parówki premium z fileta z indyka 160 g (2 x 80 g)

9,49 zł
59,31 zł za 1 kg/l
Kod produktu:
5908230529290
Opis

Kraj pochodzenia: 1

Skład
Migdały: Może zawierać
Orzechy brazylijskie: Może zawierać
Orzechy nerkowca: Może zawierać
Seler: Może zawierać
Zboża zawierające gluten: Nie zawiera
Orzechy laskowe: Może zawierać
Orzechy makadamia / Orzechy Queensland: Może zawierać
Mleko: Może zawierać
Gorczyca: Może zawierać
Orzechy: Może zawierać
Orzeszki pekan: Może zawierać
Pistacje/orzechy pistacjowe: Może zawierać
Soja: Może zawierać
Orzechy włoskie: Może zawierać
Tłusty druk
Podkreślenie
Przeciwutleniacze: Zawiera
Smaki / Aromaty: Zawiera
konserwanty: Zawiera
filet z piersi indyka 90 %
tłuszcz z indyka
sól
skrobia
przyprawy
ekstrakty przypraw
aromaty (w tym aromat dymu wędzarniczego)
cukier
przeciwutleniacz: askorbinian sodu
substancja konserwująca: azotyn sodu
Wartości odżywcze
Wartość odżywcza na 100 g
Wartość energetyczna958 kJ/ 231 kcal
Tłuszcz18 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone5,1 g
Węglowodany2,8 g
- w tym cukry0,5 g
Białko14 g
Sól2,5 g

Dodatkowe informacje
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania: Pakowane w atmosferze ochronnej
Trwałość po otwarciu: 2 dzień/dni
Liczba jednostek: 2
Wymiar liczbowy: 80
Pozostałe informacje: Znak przekreślonego kłosa - PL-059-096 Pakowany w atmosferze ochronnej. Masa netto: 160 g (2 x 80 g)
Przechowywanie: Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Parówki z fileta z indyka. Wyrób drobiowy, homogenizowany, wędzony, parzony.
wysoka zawartość białka
bez dodatku glutaminianów, barwników, fosforanów
produkt bezglutenowy
Rozmiar opakowania: 80
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 2 sztuk/sztuki
Szczegóły produktu
5908230529290

Opis

Jednostka miary
szt
Ilość kilogramów lub litrów
0.16
Kraj pochodzenia
1
Opinie
Brak komentarzy
18 innych produktów w tej samej kategorii:
Ostatnio oglądane

Menu

Moje dane - logowanie