Tarczyński Parówki premium z fileta z kurczaka 180 g (2 x 90 g)

7,99 zł
44,39 zł za 1 kg/l
Kod produktu:
5908230515903
Opis

Kraj pochodzenia: 1

Skład
Migdały: Może zawierać
Orzechy brazylijskie: Może zawierać
Orzechy nerkowca: Może zawierać
Seler: Może zawierać
Zboża zawierające gluten: Nie zawiera
Orzechy laskowe: Może zawierać
Orzechy makadamia / Orzechy Queensland: Może zawierać
Mleko: Może zawierać
Gorczyca: Może zawierać
Orzechy: Może zawierać
Orzeszki pekan: Może zawierać
Pistacje/orzechy pistacjowe: Może zawierać
Soja: Może zawierać
Orzechy włoskie: Może zawierać
Tłusty druk
Podkreślenie
Dodatek MSG: Nie zawiera
Przeciwutleniacze: Zawiera
Smaki / Aromaty: Zawiera
konserwanty: Zawiera
filet z piersi kurczaka 90 %
tłuszcz z kurczaka
skrobia
sól
przyprawy
ekstrakty przypraw
aromaty (w tym aromat dymu wędzarniczego)
cukier
białko z kurczaka
przeciwutleniacz: askorbinian sodu
substancja konserwująca: azotyn sodu
Wartości odżywcze
Wartość odżywcza na 100 g
Wartość energetyczna1004 kJ/ 242 kcal
Tłuszcz19 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone6,5 g
Węglowodany4,3 g
- w tym cukry0,9 g
Białko13 g
Sól2,1 g

Dodatkowe informacje
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania: Pakowane w atmosferze ochronnej
Trwałość po otwarciu: 2 dzień/dni
Liczba jednostek: 2
Wymiar liczbowy: 90
Pozostałe informacje: Pakowany w atmosferze ochronnej. Znak przekreślonego kłosa - PL-059-063 Masa netto: 180 g (2 x 90 g)
Przechowywanie: Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Parówki z fileta z kurczaka. Wyrób drobiowy, homogenizowany, wędzony, parzony.
wysoka zawartość białka
bez dodatku glutaminianów, barwników, fosforanów
produkt bezglutenowy
Rozmiar opakowania: 90
Jednostka (tekst opisowy): g
Szczegóły produktu
5908230515903

Opis

Jednostka miary
szt
Ilość kilogramów lub litrów
0.18
Kraj pochodzenia
1
Opinie
Brak komentarzy
20 innych produktów w tej samej kategorii:
Ostatnio oglądane

Menu

Moje dane - logowanie