Kliknij przycisk Więcej produktów.
Brak produktów.
Kraj pochodzenia: 1
Opis produktu: La Polle Camembert to delikatny ser pleśniowy, który dzięki unikalnej recepturze podbija serca i podniebienia konsumentów oryginalnym smakiem i rozpływającym się w ustach aksamitnym wnętrzem. Źródło białka. Wysoka zawartość wapnia.Mleko: Zawiera
Format oznakowania alergenów: Podkreślenie
mleko
sól
stabilizator: chlorek wapnia
kultury bakterii
Penicillium Candidum
Format oznakowania alergenów: Podkreślenie
mleko
sól
stabilizator: chlorek wapnia
kultury bakterii
Penicillium Candidum
w 100 g: | |
---|---|
Wartość energetyczna | 1504 kJ/363 kcal |
Tłuszcz | 32 g |
w tym kwasy nasycone | 22 g |
Węglowodany | 1,8 g |
w tym cukry | 0 g |
Białko | 17 g |
Sól | 1,6 g |
Wapń | 520 mg - 65%* |
*Dzienna Referencyjna Wartość Spożycia wapnia (dla osoby dorosłej). |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Adres producenta: SM MLEKOVITA ul. Ludowa 122 18-200 Wysokie Mazowieckie Polska www.mlekovita.com.pl
Wymiar liczbowy: 120
Przygotowanie i stosowanie: Najlepiej smakuje po 30 minutach od wyjęcia z lodówki.
Przechowywanie: Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Camembert naturalny. Ser pleśniowy.
Cechy: źródło białka
Rozmiar opakowania: 120
Jednostka (tekst opisowy): g
Maks. temp. °C: 8
Adres producenta: SM MLEKOVITA ul. Ludowa 122 18-200 Wysokie Mazowieckie Polska www.mlekovita.com.pl
Wymiar liczbowy: 120
Przygotowanie i stosowanie: Najlepiej smakuje po 30 minutach od wyjęcia z lodówki.
Przechowywanie: Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Camembert naturalny. Ser pleśniowy.
Cechy: źródło białka
Rozmiar opakowania: 120
Jednostka (tekst opisowy): g
5900512980782
Opis
- Jednostka miary
- szt
- Ilość kilogramów lub litrów
- 0.12
- Kraj pochodzenia
- 1
100 innych produktów w tej samej kategorii:
Ostatnio oglądane