Kliknij przycisk Więcej produktów.
Brak produktów.
House of Asia Papier ryżowy okrągły 100 g
Marki:
6,29 zł
62,90 zł za 1 kg/l
Kod produktu:
5907603458069
Wartość odżywcza w 100 g produktu przed przygotowaniem: | |
---|---|
wartość energetyczna | 1494 kJ / 352 kcal |
tłuszcz | 0,7 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,3 g |
węglowodany | 82 g |
w tym cukry | 0 g |
białko | 3,3 g |
sól | 1,3 g |
Trwałość po otwarciu: 6 miesiąc/miesiące/miesięcy
Przepisy: Spring rolls z krewetkami Składniki - Opakowanie okrągłego papieru ryżowego - 2 łyżki sosu sojowego jasnego - 100 g makaronu ryżowego - 36 krewetek tygrysich - 3 filiżanki listków świeżej mięty, bazylii i kolendry - sos chili słodki Przygotowanie 1. Makaron ugotuj zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. 2. Krewetki gotuj przez 2-3 minuty we wrzącej wodzie z sosem sojowym. 3. Na desce połóż arkusz papieru, zwilż wodą i chwilę odczekaj. 4. Na środek dolnej połowy nałóż krewetki, makaron i zioła. Zagnij boczne brzegi papieru i zwiń w rulon. Podawaj spring rolls ze słodkim sosem chilli.
Wymiar liczbowy: 100
Przygotowanie i stosowanie: Przygotuj nadzienie z warzyw, mięsa lub owoców morza, aby stworzyć pyszne i oryginalne danie. To cieniutkie, delikatne ciasto służy przede wszystkim do przygotowania popularnych sajgonek i spring rolls. Jest bardzo łatwe w użyciu: wystarczy lekko zwilżyć arkusz wodą, napełnić farszem i już mamy pyszne danie gotowe do spożycia. Po usmażeniu w woku, na głębokim tłuszczu sajgonki stają się złociste i chrupiące. Zwilż wodą papier i na środku ułóż wybrane składniki. Złóż brzegi papieru do środka zakrywając nadzienie. Zwiń zaczynając od dołu. Tak zawinięty spring rolls jest gotowy do spożycia.
Przechowywanie: Najlepiej spożyć przed: data poniżej, na opakowaniu. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu, zużyć w ciągu 6 miesięcy.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Papier ryżowy okrągły.
naturalnie bezglutenowy
kuchnia tajska
Rozmiar opakowania: 100
Jednostka (tekst opisowy): g
Przepisy: Spring rolls z krewetkami Składniki - Opakowanie okrągłego papieru ryżowego - 2 łyżki sosu sojowego jasnego - 100 g makaronu ryżowego - 36 krewetek tygrysich - 3 filiżanki listków świeżej mięty, bazylii i kolendry - sos chili słodki Przygotowanie 1. Makaron ugotuj zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. 2. Krewetki gotuj przez 2-3 minuty we wrzącej wodzie z sosem sojowym. 3. Na desce połóż arkusz papieru, zwilż wodą i chwilę odczekaj. 4. Na środek dolnej połowy nałóż krewetki, makaron i zioła. Zagnij boczne brzegi papieru i zwiń w rulon. Podawaj spring rolls ze słodkim sosem chilli.
Wymiar liczbowy: 100
Przygotowanie i stosowanie: Przygotuj nadzienie z warzyw, mięsa lub owoców morza, aby stworzyć pyszne i oryginalne danie. To cieniutkie, delikatne ciasto służy przede wszystkim do przygotowania popularnych sajgonek i spring rolls. Jest bardzo łatwe w użyciu: wystarczy lekko zwilżyć arkusz wodą, napełnić farszem i już mamy pyszne danie gotowe do spożycia. Po usmażeniu w woku, na głębokim tłuszczu sajgonki stają się złociste i chrupiące. Zwilż wodą papier i na środku ułóż wybrane składniki. Złóż brzegi papieru do środka zakrywając nadzienie. Zwiń zaczynając od dołu. Tak zawinięty spring rolls jest gotowy do spożycia.
Przechowywanie: Najlepiej spożyć przed: data poniżej, na opakowaniu. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu, zużyć w ciągu 6 miesięcy.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Papier ryżowy okrągły.
naturalnie bezglutenowy
kuchnia tajska
Rozmiar opakowania: 100
Jednostka (tekst opisowy): g
5907603458069
Opis
- Jednostka miary
- szt
- Ilość kilogramów lub litrów
- 0.1
- Kraj pochodzenia
- 1
41 innych produktów w tej samej kategorii:
Ostatnio oglądane