Kliknij przycisk Więcej produktów.
Brak produktów.
Kraj pochodzenia: 1#T1
Kwas chlebowy, powstający w wyniku fermentacji chleba, ma liczne właściwości zdrowotne. Nie tylko gasi pragnienie, ale też reguluje trawienie i wzmacnia odporność. Jego probiotyczne właściwości wykorzystywane są we wspomaganiu leczenia infekcji wirusowych, w tym grypy. Naturalny ekologiczny kwas chlebowy bez konserwantów to kopalnia witamin z grupy B, które korzystnie wpływają na pracę układu nerwowego. Prawdziwy kwas chlebowy zawiera alkohol w niewielkim stężeniu (0,7-2,2%), dlatego jest niewskazany dla dzieci i kobiet w ciąży. Na rynku znajdziemy też kwas bezalkoholowy, przygotowywany wg tradycyjnej receptury.
5901761101256
Opis
- Jednostka miary
- szt
- Ilość kilogramów lub litrów
- 0.5
- Kraj pochodzenia
- 1#T1
100 innych produktów w tej samej kategorii:
Ostatnio oglądane