Kliknij przycisk Więcej produktów.
Brak produktów.
Goliard Makaron z 4 jaj kury zielononóżki nitki 250 g
Marki:
4,79 zł
19,16 zł za 1 kg/l
Kod produktu:
5900252000856
Jaja: Zawiera
Pszenica: Zawiera
Format oznakowania alergenów: Tłusty druk
mąka z pszenicy zwyczajnej
Semolina - mąka z pszenicy durum
pasteryzowana masa jajowa 16,6% (odpowiada proporcji 4 jaj na 1 kg mąki)
kurkuma - przyprawa
Pszenica: Zawiera
Format oznakowania alergenów: Tłusty druk
mąka z pszenicy zwyczajnej
Semolina - mąka z pszenicy durum
pasteryzowana masa jajowa 16,6% (odpowiada proporcji 4 jaj na 1 kg mąki)
kurkuma - przyprawa
w 100 g produktu po ugotowaniu | |
---|---|
Wartość energetyczna | 622 kJ/147 kcal |
Tłuszcz | 1,2 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,4 g |
Węglowodany | 28 g |
w tym cukry | 0,7 g |
błonnik | 1,6 g |
Białko | 6 g |
Sól | 0,02 g |
Wymiar liczbowy: 250
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce
specjalność marki
wyjątkowe składniki - wyjątkowy smak
jaja od rdzennie polskiej rasy kur
Rozmiar opakowania: 250
Jednostka (tekst opisowy): g
Gotować we wrzątku: Makaron wsypać do wrzącej, osolonej wcześniej wody (1 litr wody na 100 g makaronu), gotować od czasu do czasu mieszając. Po upływie około 3-5 minut ugotowany i odcedzony makaron gotowy jest do podania. Od temperatury otoczenia
Kraj pochodzenia: Polska
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce
specjalność marki
wyjątkowe składniki - wyjątkowy smak
jaja od rdzennie polskiej rasy kur
Rozmiar opakowania: 250
Jednostka (tekst opisowy): g
Gotować we wrzątku: Makaron wsypać do wrzącej, osolonej wcześniej wody (1 litr wody na 100 g makaronu), gotować od czasu do czasu mieszając. Po upływie około 3-5 minut ugotowany i odcedzony makaron gotowy jest do podania. Od temperatury otoczenia
Kraj pochodzenia: Polska
5900252000856
Opis
- Jednostka miary
- szt
- Ilość kilogramów lub litrów
- 0.25
- Kraj pochodzenia
- 1
100 innych produktów w tej samej kategorii:
Ostatnio oglądane