Bakoma Jogurt naturalny gęsty 370 g
Marki:
4,79 zł
12,95 zł za 1 kg/l
Kod produktu:
5900197002595
Kraj pochodzenia: 1
Opis produktu: Jogurt Naturalny Gęsty Bakoma swoją wyjątkową gęstość zawdzięcza temu, że tworzony jest sposobem zbliżonym do tradycyjnej metody wytwarzania jogurtu, stosowanego w krajach południowo-wschodniej Europy - ojczyzny jogurtu. Nasz Gęsty nalewany jest do opakowania w formie płynnej, a następnie, dzięki działaniu miliardów bakterii, w sposób naturalny gęstnieje w kubku. Bez mleka w proszku.Mleko: Zawiera
Format oznakowania alergenów: Tłusty druk
mleko
żywe kultury bakterii jogurtowych (10⁸ jtk/g)*: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus i Streptococcus thermophilus oraz L. acidophilus LA5 i Bifidobacterium lactis BB12
*Żywe kultury jogurtowe poprawiają trawienie zawartej w produkcie laktozy u osób mających trudności z jej trawieniem
Format oznakowania alergenów: Tłusty druk
mleko
żywe kultury bakterii jogurtowych (10⁸ jtk/g)*: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus i Streptococcus thermophilus oraz L. acidophilus LA5 i Bifidobacterium lactis BB12
*Żywe kultury jogurtowe poprawiają trawienie zawartej w produkcie laktozy u osób mających trudności z jej trawieniem
Wartość odżywcza w 100 g jogurtu | |
---|---|
Wartość energetyczna | 243 kJ / 58 kcal |
Tłuszcz | 2,8 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,0 g |
Węglowodany | 4,9 g |
w tym cukry | 4,9 g |
Białko | 3,3 g |
Sól | 0,11 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy: 370
Przechowywanie: Należy spożyć do: data i nr partii na wieczku. Przechowywać w temp.: od +2°C do +6°C.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Jogurt naturalny gęsty 2,8 % tłuszczu.
zawiera bakterie probiotyczne - ponad 30 miliardów bakterii w opakowaniu
*poprawia trawienie
2 składniki: mleko, żywe kultury bakterii
firma polska
*żywe kultury jogurtowe poprawiają trawienie zawartej w produkcie laktozy u osób mających trudności z jej trawieniem
Rozmiar opakowania: 370
Jednostka (tekst opisowy): g
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy: 370
Przechowywanie: Należy spożyć do: data i nr partii na wieczku. Przechowywać w temp.: od +2°C do +6°C.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Jogurt naturalny gęsty 2,8 % tłuszczu.
zawiera bakterie probiotyczne - ponad 30 miliardów bakterii w opakowaniu
*poprawia trawienie
2 składniki: mleko, żywe kultury bakterii
firma polska
*żywe kultury jogurtowe poprawiają trawienie zawartej w produkcie laktozy u osób mających trudności z jej trawieniem
Rozmiar opakowania: 370
Jednostka (tekst opisowy): g
5900197002595
Opis
- Jednostka miary
- szt
- Ilość kilogramów lub litrów
- 0.37
- Kraj pochodzenia
- 1