Mleko: Zawiera
Format oznakowania alergenów: Podkreślenie
mleko
śmietanka
żywe kultury bakterii jogurtowych
Format oznakowania alergenów: Podkreślenie
mleko
śmietanka
żywe kultury bakterii jogurtowych
w 100 g: | |
---|---|
Wartość energetyczna | 479 kJ / |
Wartość energetyczna | 115 kcal |
Tłuszcz | 9,0 g |
w tym kwasy nasycone | 6,0 g |
Węglowodany | 5,0 g |
w tym cukry | 5,0 g |
Białko | 3,6 g |
Sól | 0,15 g |
Zawartość soli wynika z obecności naturalnie występującego sodu. |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy: 400
Cechy: gęsty, kremowy
Rozmiar opakowania: 400
Jednostka (tekst opisowy): g
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy: 400
Cechy: gęsty, kremowy
Rozmiar opakowania: 400
Jednostka (tekst opisowy): g
5900512350080
Opis
- Jednostka miary
- szt
- Ilość kilogramów lub litrów
- 0.4
- Kraj pochodzenia
- 1